Intialainen garam masala -marinadi kanalle (1-12 tunnin marinointi)

Neljälle rintapalalle

Ainekset

1 sipuli pilkottuna
1/2 dl sitruunan tai limetin mehua
2 tl oliiviöljyä
2 tl garam masala -mausteseosta (löytyy useimmista kaupoista)
1 tl suolaa

Ohjeet

Sekoita ainekset kulhossa ja anna maustua hetki. Sekoita rintapalat joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti välillä sekoittaen. Mitä kauemmin jaksat marinoida, sen maukkaampi lopputulos.

Alkuperäinen resepti: http://www.eatingwell.com/recipes/Indian_spiced_chicken.html


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hunaja-sinappimarinadi possulle (4+ tuntia marinointia)

Viskimarinadi naudalle, possulle ja broilerille (pitkä marinointi)

Kahvimarinadi lihalle (marinointiaika 2-24h)