Intialainen garam masala -marinadi kanalle (1-12 tunnin marinointi)
Neljälle rintapalalle
1/2 dl sitruunan tai limetin mehua
2 tl oliiviöljyä
2 tl garam masala -mausteseosta (löytyy useimmista kaupoista)
1 tl suolaa
Alkuperäinen resepti: http://www.eatingwell.com/recipes/Indian_spiced_chicken.html
Ainekset
1 sipuli pilkottuna1/2 dl sitruunan tai limetin mehua
2 tl oliiviöljyä
2 tl garam masala -mausteseosta (löytyy useimmista kaupoista)
1 tl suolaa
Ohjeet
Sekoita ainekset kulhossa ja anna maustua hetki. Sekoita rintapalat joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti välillä sekoittaen. Mitä kauemmin jaksat marinoida, sen maukkaampi lopputulos.Alkuperäinen resepti: http://www.eatingwell.com/recipes/Indian_spiced_chicken.html
Kommentit
Lähetä kommentti