Viskimarinadi naudalle, possulle ja broilerille (pitkä marinointi)



Viskigaten innoittamana kaivoin tällaisen viskimarinadin, mahtaakohan AVI puuttua tähän :)

Ainekset

1/2 dl Viskiä
1/2 dl soijakastiketta
1/2 dl (Dijon-)sinappia
1/2 dl pilkottua keltasipulia (alunperin "green onion").
1/2 dl fariinisokeria
1 tl suolaa
loraus Worcestershire-kastiketta 
rouhittua mustapippuria maun mukaan.

Ohjeet

Sekoita ainekset keskenään ja marinoi liha. Anna maustua jäkaapissa yön yli.Marinadi on sokeripitoinen - pyyhi se pois lihasta ennen kypsentämistä, jottei sokeri pala pohjaan.

Alkuperäinen lähde: http://allrecipes.com/recipe/whiskey-marinade/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hunaja-sinappimarinadi possulle (4+ tuntia marinointia)

Kahvimarinadi lihalle (marinointiaika 2-24h)