Marinadi kanalle (pitkä marinointi)
Esim. neljälle kanan rintapalalle
2-3 rkl (kuivattuja) yrttejä, esim. timjamia, oreganoa, rosmariinia tai murskattua laakerinlehteä.
1 - 2 rkl sinappia
1 - 2 tl valkosipulijauhetta
3/4 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
Alkuperäinen resepti: http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchens/marinated-chicken-breasts-recipe.html
Ainekset:
1-2 rkl etikkaa (esim. balsami-, omenaviini- tai punaviini-)2-3 rkl (kuivattuja) yrttejä, esim. timjamia, oreganoa, rosmariinia tai murskattua laakerinlehteä.
1 - 2 rkl sinappia
1 - 2 tl valkosipulijauhetta
3/4 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
Ohjeet:
Sekoita ainekset keskenään kulhossa tai pussissa ja lisää kana joukkoon. Sekoita huolellisesti ja puristele lihoja jonkin verran imeytymisen edistämiseksi. Marinoi 8+ tuntia.Alkuperäinen resepti: http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchens/marinated-chicken-breasts-recipe.html
Kommentit
Lähetä kommentti