Marinadi kanalle (pitkä marinointi)

 Esim. neljälle kanan rintapalalle

 Ainekset:

 1-2 rkl etikkaa (esim. balsami-, omenaviini- tai punaviini-)

2-3 rkl (kuivattuja) yrttejä, esim. timjamia, oreganoa, rosmariinia tai murskattua laakerinlehteä.
1 - 2 rkl sinappia
1 - 2 tl valkosipulijauhetta
3/4 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Ohjeet: 

Sekoita ainekset keskenään kulhossa tai pussissa ja lisää kana joukkoon. Sekoita huolellisesti ja puristele lihoja jonkin verran imeytymisen edistämiseksi. Marinoi 8+ tuntia.

Alkuperäinen resepti: http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchens/marinated-chicken-breasts-recipe.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hunaja-sinappimarinadi possulle (4+ tuntia marinointia)

Viskimarinadi naudalle, possulle ja broilerille (pitkä marinointi)

Kahvimarinadi lihalle (marinointiaika 2-24h)