Barbeque-marinadi lihalle (3 tuntia)


Ainekset

2 rkl rypsiöljyä

1 keltasipuli hienonnettuna

1 tl Dijon-sinappia

1 rkl Worcestershire-kastiketta

0,75 dl vaaleaa siirappia

0,75 dl punaviiniä

0,5 dl tomaattipyreetä

0,5 tl suolaa

mustapippuria

Ohjeet

Kuullota sipuli öljyssä kattilassa.
Lisää sinappi, Worcestershire-kastike, siirappi, punaviini, tomaattipyree, suola ja pippuria.
Anna kiehua hiljalleen ilman kantta 15 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita marinadi lihapalojen joukkoon ja anna marinoitua muutama tunti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hunaja-sinappimarinadi possulle (4+ tuntia marinointia)

Viskimarinadi naudalle, possulle ja broilerille (pitkä marinointi)

Kahvimarinadi lihalle (marinointiaika 2-24h)