Jogurttimarinadi kanalle (3-5 tuntia)


Ainekset 

5 dl paksua maustamatonta jogurttia (esim. turkkilaista)
0,5 tl suolaa
1 tl juoksevaa hunajaa
1 tl garam masala -mausteseosta
1 tl jauhettua korianteria
0,5 tl kuivattua minttua
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
ripaus jauhettua mustapippuria

Ohjeet

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sivele seos broilerinfileille. Siirrä broilerinfileet muovipussiin tai -rasiaan ja anna maustua 3–5 tuntia jääkaapissa. Nosta broilerinliha marinadista ja kuivaa lihan pinta talouspaperilla ennen grillaamista. Heitä marinadi pois, koska siinä on ollut raakaa broilerinlihaa.Alkuperäinen lähde: http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/jogurttimarinadi/013787

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hunaja-sinappimarinadi possulle (4+ tuntia marinointia)

Viskimarinadi naudalle, possulle ja broilerille (pitkä marinointi)

Kahvimarinadi lihalle (marinointiaika 2-24h)