Italialainen marinadi keitetyille kasviksille (2 tuntia)


Ainekset

0,5 dl punaviinietikkaa
2 rkl sitruunan mehua

1 rkl sinappia
2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 dl oliiviöljyä
1 rkl siputtua basilikaa 

Ohjeet

Sekoita viinietikka, sitruunamehu, sinappi, suola ja pippuri. Kaada öljy hitaasti joukkoon koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon basilika.

Kaada marinadi keitettyjen kasvisten päälle ja anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Muokattu alkuperäisestä lähteestä: http://www.foodnetwork.com/recipes/italian-marinated-vegetables-recipe.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hunaja-sinappimarinadi possulle (4+ tuntia marinointia)

Viskimarinadi naudalle, possulle ja broilerille (pitkä marinointi)

Kahvimarinadi lihalle (marinointiaika 2-24h)